Autentificare clienti | Creare cont client
user:   Parola:  
Cosul de cumparaturi este gol
  • Crama Bauer
  • Crama Bauer
  • Crama Bauer
  • Crama Bauer
  • Crama Bauer
  • Crama Bauer

Cum pot sa cumpar online?

Plasarea unei comenzi catre magazinul online cramabauer.com presupune că dvs. sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului mentionate in sectiunea "Termeni si conditii".

1. Inainte de a putea comanda online:


1.1. Browser-ul de internet utilizat:

Pentru a putea comanda online de pe magazinul online www.cramabauer.com este necesar ca browserul dvs. sa permita utilizarea cookie-urilor si sa fie activat Javascript.

1.2. Contul de utilizator:

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va creati un cont de utilizator pe site-ul magazinului online cramabauer.com.

Procedura de inregistrare a contului de utilizator este simpla si rapida. Inregistrarea contului dvs. de utilizator poate fi facuta si ulterior adaugarii produselor in cosul de cumparaturi. Pentru a putea finaliza si trimite comanda dvs. veti avea insa nevoie de acest cont de utilizator.

Daca nu aveti un cont de utilizator, inainte de finalizarea comenzii dvs. veti fi invitat sa parcurgeti un pas suplimentar si sa creati acest cont. Daca aveti deja un cont va puteti conecta la el accesand link-ul  "autentificare clienti" din partea superioara dreapta a site-ului si introducand adresa de email si parola pe care le-ati utilizat la crearea contului. Daca ati inregistrat datele contului de utilizator in formularul de "checkout rapid" in care nu vi s-a cerut sa furnizati o parola, aceasta parola poate sa fie recuperata prin intermediul formularului de recuperare parole uitate si ea va fi trimisa prin email la adresa de email cu care ati facut comanda anterioara.

In cazul in care aveti deja un cont insa ati uitat parola de acces, sistemul va pune la dispozitie un formular prin care sa va recuperati parola uitata. Trebuie doar sa introduceti adresa de email utilizata la crearea contului in formularul de reamintire a parolei si sa efectuati click pe butonul "Recuperare parola". Daca adresa de email este valida si este asociata unui cont activ, veti primi in scurt timp un mesaj de reamintire cu parola uitata.

2. Etapele necesare pentru a comanda online:


2.1. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Puteti adauga produse in cos fie efectuand click pe butonul afisat in dreptul produsului dorit in cadrul listelor de produse, fie efectuand click pe butonul din pagina de detalii a unui produs. Imediat dupa una din aceaste actiuni veti ajunge in pagina "Continutul cosului de cumparaturi".

2.2. Ajustati cantitatile si produsele din cosul de cumparaturi

In pagina "Continut cos de cumparaturi" puteti sa realizati urmatoarele actiuni:


ajustarea cantitatilor dintr-un anumit produs prin modificarea numarului de bucati din coloana "cant" si apoi click pe butonul "Recalculare cos"
stergerea unui articol din cosul de cumparaturi prin efectuarea unui click pe butonul "stergere" aferent unui produs, buton aflat in prima coloana a tabelului cu continutul cosului de cumparaturi. Pentru siguranta, confirmati actiunea alegand "OK" in caseta de dialog care va cere sa confirmati stergerea
stergerea continutului intregului cos de cumpataturi prin efectuarea unui click pe butonul "Golire cos" din partea de jos a tabelului cu continutul cosului de cumparaturi si apoi confirmarea actiunii.
alegerea metodei de livrare preferate prin selectarea unei optiuni din lista de metode de livrare puse la dispozitie de sistemul de comanda
intoarcerea in paginile site-ului prin click pe orice link din meniu sau prin click pe butonul "Continuare cumparaturi"
cofirmarea comenzii si trecerea la etapa urmatoare a procesului de finalizare a comenzii prin efectuarea unui click pe butonul "Confirmare continut cos". Veti fi directionat spre pagina de autentificare (pentru clientii care nu sunt conectati la contul lor de utilizator) sau spre pagina de confirmare a comenzii.

Din paginile site-ului www.cramabauer.ro puteti sa ajungeti in orice moment in pagina "Continutul cosului de cumparaturi"daca faceti click pe pictograma din caseta "Cosul de cumparaturi" aflat in partea dreapta sus a paginilor.

2.3. Confirmati comanda dvs.

Odata ajunsi in pagina de confirmare a comenzii trebuie sa revizuiti continutul cosului de cumparaturi, informatiile de facturare si de livrare.

verificati informatiile de facturare si de livrare. Daca au intervenit modificari fata de datele pe care le vedeti afisate in cele 2 casete, dat click pe link-ul din partea de jos a tabelului pentru a le modifica inaintea trimiterii comenzii
verificati continutul cosului de cumparaturi preluat din pagina anterioara. Daca aveti de modificat ceva, dati click pe butonul "Modificare cos" pentru a reveni in pagina anterioara
Daca toate informatiile din aceasta pagina sunt corecte, faceti click pe butonul "Trimitere comanda". Comanda dvs. va ajunge la operatorii magazinului online si veti fi contactat telefonic pentru confirmarea acestei comenzi. De asemenea, veti primi prin email un mesaj de confirmare a trimiterii comenzii.

3. Contul de utilizator

Avantajele crearii contului de utilizator al magazinului online cramabauer.ro:

Pentru comenzile ulterioare, datele dvs. de identificare vor fi disponibile imediat, prin simpla conectare la contul de utilizator creat anterior
Contul de utilizator va da posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate (in sectiunea istoric comenzi)
Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.

 

 

 

© 2013-2024 Crama Oliver Bauer SRL
Home | Despre crama | Magazin online | Comunicate | Media | Galerii foto | Contact
Termeni si conditii de utilizare | Cum comand | Cum se face plata | ANPC
Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor